Dobrodošli!

KUPCI

Dobrodošli na našu početnu stranicu Boroviti.

Ime Boroviti označava borovu šumu (hrvatski: boro) i život (lat.: Vita)!
Proizvodimo prirodne proizvode iz borovih iglica i bilja koje vam mogu pomoći na različite načine da se osjećate bolje ako imate kašalj, astmu ili opekline. Sa našim proizvodom imate priliku kušati netaknutu prirodu i disati svjež planinski zrak.

Koje proizvode proizvodi Boroviti?

Boroviti čine sirup i Borovača (Rakija) iz borovih iglica i krema “Baba Ljuba” s planinskim biljem.

Gdje i kako proizvodimo?

Borove iglice i bilje skupljaju se u području Blidinja – u planinama Hercegovine. Proizvodimo prirodne proizvode bez dodataka ili konzervansa. Samo trebamo svježu planinsku vodu i borove igle, odnosno bilje da izvadi ekstrakciju. Faza proizvodnje počinje u određenom dobu godine kad su borove iglice i bilje svježi i mladi.

Kako je sve počelo?

Prije 40 godina tradiciju je započela baka Ljuba Mandić. Kasnije je znanje prenijela unuku Dariu. Proveli su svoja ljeta zajedno u planinama Blidinja za analizu i prikupljanje bilja. Dario je prilagodio iskustvo i nastavio tradiciju.

Gdje mogu kupiti proizvode Boroviti?

Boroviti možete kupiti u ljekarnama i dućanima zdrave hrane u Bosni i Hercegovini.

TRGOVCI

Koje proizvode proizvodi Boroviti?

Boroviti čine istoimeni sirup, Borovača (Rakija) iz borovih iglica i kreme “Baba Ljuba” s planinskim biljem. Naš asortiman uključuje tri različite veličine borovih iglica (720 ml, 314 ml i 106 ml), dvije veličine krema “Baba Ljuba” (50 ml, 30 ml) i jednu veličinu Borovača (500 ml).

Kako možemo pomoći prodavačima predstaviti naš proizvod u svojim trgovinama?

Ako odlučite prodavati naše proizvode u Vašem dućanu, dajemo vam ručno izrađeni drveni stalak za predstavljanje proizvoda. Mi smo u mogućnosti prilagoditi “rack“ pojedinačno prema Vašem maloprodajnom prostoru.

Za pitanja ili više informacija slobodno nas kontaktirajte poštom!

[email protected]

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0

TOP

X